Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

RÓLUNK

“ha több napot az életében nem is, de több életet a napjaiban mindenképpen garantálunk Önnek!“Folyamatos fejlődés

A pilisvörösvári Herkules Fitness 1999. június 1.-én nyílt meg, kezdetben csak két szinten. Később a vendégek létszámának növekedésével elkerülhetetlenné vált a bővítés. Két évvel később ezért az alsó rész beépítésével 400 négyzetméterre növeltük a vendégek által igénybe vehető területet. Köszönhetően a folyamatos fejlesztéseknek, gépbeszerzéseknek, mára a környék legszínvonalasabb, legmodernebb, legszélesebb választékú szolgáltatásokat nyújtó fitness termévé nőtte ki magát, amit a vendégek folyamatos pozitív visszajelzései is alátámasztanak.


Frissesség

A második emeleten lévő, 120 m2-es aerobic terem külön erre a célra kifejlesztett sportpadlóval rendelkezik, ami izületkímélő, ütéselnyelő hatásának köszönhetően védi az órákon részt vevők izületeit, tompítva a gerincoszlopukra, bokájukra, térdükre nehezedő nyomást. 2007 őszén telepítették a külső légbefúvó rendszert, amivel az aerobic terem levegőjét akár óránként többször lecserélhetjük, ezzel is segítve a vendégek oxigéndús, friss levegőhöz jutását, valamint a maximális teljesítmény elérését.


Látásunk

Folyamatosan bővülő órarendünkkel, újdonságainkkal, mérsékelt árainkkal, kedvezményeinkkel szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt, hiszen biztosak vagyunk benne, hogy nálunk mindenki megtalálja a számítását, akár jó közérzetre, fogyásra, akár néhány kilónyi izomgyarapodásra vágyik. Személyi edzőinkkel, recepciósainkkal, óratartó tanárainkkal együtt közösen valljuk:

“ ha több napot az életében nem is, de több életet a napjaiban mindenképpen garantálunk Önnek!“

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.