Kollagén hatású szolárium a Herkulesben!

herkules_gep.jpg
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Megérkezett! 2013 tavaszától a környéken elsőként nálunk próbálhatod ki az első olyan szoláriumot, amely kifejezetten jótékony hatással van a bőrödre. Ergoline gépünket új generációs, kollagén hatású EU-s csövekkel szereltük fel, mert mi valóban vigyázunk a bőrödre!

Eleged van abból, hogy állandóan megégsz a szoláriumokban? Nem szeretnéd, ha bőröd 10 évvel tűnne idősebbnek, mint ahány éves vagy? Olyan szoláriumot szeretnél, amelyben nemcsak hogy szépen, egyenletesen barnulsz, hanem nem égsz le, ráadásul jótékony hatással van a bőrödre?

Van egy jó hírünk: nálunk megtalálod álmaid szolárium gépét!

Igazodva az Európai Uniós szabványokhoz, visszafogtuk a csövek UVB értékét, hogy a bőrt ne égessük meg, ne tegyük ki az ezzel járó gyorsabb öregedésnek, nem beszélve a különböző káros bőrelváltozási folyamatokról. A pluszban beszerelt kollagén fényterápiás csövek hatására nemcsak a D-vitamin termelődését lehet előnyként megemlíteni, hanem még a bőrünk kötőszövetének 70 %-át kitevő, annak feszességéről, fiatalosságáról gondoskodó kollagén termelődését is serkenti.

Való igaz, hogy bőröd rugalmassága születésedtől fogva romlik, egyre ráncosabbá válik, de miért ne lehetne ezt a folyamatot lassítani, megállítani, sőt, javítani az állapotán? A kollagén terápiás kezeléssel a kollagén rostok újra működőképessé válnak, a bőr visszanyeri rugalmasságát, vízmegkötő képességét. Az erek megerősödnek, a jobb vérellátás következtében a bőr megújul, természetes regenerálódása felgyorsul.

Ráadásul mindezt hihetetlen kedvező áron kínáljuk, hogy mindenki számára elérhető legyen az egészséges barnulás!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.