Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Fitness terem Pilisszántóhoz közel lévő Herkules Fitness

Edzőtermünk 1999-ben nyílt, kezdetben 2 szinten, amit később 3 szintre bővítettünk. Jelenleg 800 m2-en várjuk a sportolni, mozogni vágyókat. Gépparkunkat folyamatosan modernizáljuk, bővítjük, szinte minden világmárka gépei megtalálhatóak az edzőtermünkben (Life Fitness, Technogym, Nautilus, Cybex, Panatta).

Professzionális, ízületkímélő sportpadló, légcserés szellőzőrendszer valamint különféle torna eszközök (súlyok, padok, szalagok, labdák) segítenek TÉGED, hogy minél kellemesebb körülmények között mozogj, és elérd azt a célt, amit kitűztél magad elé!

Szolgáltatásaink

Fitness

Büszkén mondhatjuk el, hogy az elmúlt évek fejlesztéseinek köszönhetően mára már a környék legprofibb, legmagasabb színvonalú gépparkjával rendelkezünk, olyannal, amely nemcsak helyi, hanem országos szinten is megállja a helyét.

Szolárium

Állandó csőcserével, kiemelkedő barnító hatással.

Kollagén hatású, bőrkímélő, mélybarnító, természetes barnaságot adó, csúcsminőségű Ergoline szolárium.

Szauna

A szervezetnek a melegre adott válasza a fokozott verejtékezés. A verejtékkel a bőrünkön át távoznak a szervezetünkből a lerakódott salak és méreganyagok.

Csoportos órák

Spárta

Spártai csapatunk, a Herkules Spartan Team 2016 nyarán alakult, alapvető célja egy két hónappal későbbi, tokaji 16 km-es Spartan versenyre való felkészülés volt, amit a csapatból mindenki sikeresen teljesített. Az edzések a verseny után is folytatódtak, és célként további versenyeken való indulást tűztek ki maguk elé.

TRX

A TRX-et az amerikai haditengerészet elitalakulata fejlesztette ki 2004-ben, azóta meghódította a világot, és a sztárok, modellek is előszeretettel használják.

Spinning

Teremben végzett, csoportos edzésforma férfiak és nők számára egyaránt, kifejezetten erre a célra kifejlesztett speciális kerékpárokon.

Pilates

A Pilates intelligens torna, amely az erőnlét, hajlékonyság, állóképesség és koncentráció növelését szolgálja.

Tini spárta

Ezzel az edzéssel a gyermekeknek, jellemzően a 8-14 éves korosztálynak szeretnénk visszaadni azt, ami a szüleiknek-nagyszüleiknek még természetes volt: hogy a szabadban futkározzanak, kússzanak-másszanak, lógjanak, ugráljanak, és tartozzanak egy igazán jó csapathoz.

Spinning+erősítés

Ez az edzéstípus kb 30 perc Spinningből és kb 30 perc erősítésből áll. Előnye, hogy megtalálható benne egy feneket és combot erősítő, testzsírt csökkentő kardió rész (Spinning), és egy fél órás, álló és fekvő gyakorlatokat tartalmazó, különböző eszközöket használó (súlyzó, gumikötél, Kettlebell, stb), egész testet átmozgató blokk. Igen, jól gondolod: aki ellátogat erre az órára, az két legyet üt egy csapásra!

Hot Iron

A Hot Iron egy magával ragadó súlyzó-rudas, csoportos edzésforma.
Izgalmas, dinamikus, biztonságos, tudományos alapú és extrém hatékony, ha szép definiált test elérése a cél.

Köredzés

Agility belt, Kettlebell, Kötél, Sand bag, gumikötél, fitball, jumper… Nem, ezek nem középkori kínzóeszközök nevei, hanem az köredzésen használatos eszközök közül néhány. Ezen eszközök segítségével a 60 perces edzés sosem telik unalmasan.

Hot Joga

A hot jóga az ősi hatha jóga elemeire épülő jógairányzat. Különlegessége, hogy a gyakorlatokat felfűtött, 35 fok körüli hőmérsékletű helyiségben végzik a vendégek, magas páratartalmú levegőben.
Az órák 90 percesek, és minden alkalommal ugyanabban a sorrendben végrehajtott 26 ászanából (pózból) és 2 légzőgyakorlatból állnak.

Hatha joga

A Hatha jóga célja az egyensúly és a harmónia elérése. Ezt úgy célozza meg, hogy a gyakorló a Hatha jóga gyakorlásán keresztül dinamikus egységet alakit ki fizikai, érzelmi, mentális és spirituális síkon is, mert a filozófiája azt érti tökéletes egészség alatt, ha valaki a fizikai, érzelmi, szellemi és spirituális szinten is egyensúlyban van.

KAPCSOLAT


Herkules Fitness
2085 Pilisvörösvár, Szent Erzsébet utca 20/

BEJELENTKEZÉS
0670-636-2497
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.