Wippelhauser Rebeka

Title:

Description:

Wippelhauser Rebeka

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Mivel sportos családból származom, a mozgás az idő múlásával beleszőtte magát a mindennapjaimba. Idővel a tanulmányaimat is ebbe az irányba kezdtem terelni, hiszen szerettem volna tudatosan edzeni és másokat is erre sarkallni. Fitnesz instruktori és személyi edzői végzettségemet az IWI Nemzetközi Fitnesziskolában szereztem, ezen kívül Spinning […]
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Mivel sportos családból származom, a mozgás az idő múlásával beleszőtte magát a mindennapjaimba. Idővel a tanulmányaimat is ebbe az irányba kezdtem terelni, hiszen szerettem volna tudatosan edzeni és másokat is erre sarkallni.
Fitnesz instruktori és személyi edzői végzettségemet az IWI Nemzetközi Fitnesziskolában szereztem, ezen kívül Spinning instruktori képesítéssel is rendelkezem.

 


Sok szeretettel várom az érdeklődőket személyi edzéseimen, ahol mindenki egyénre szabottan, önmagához mérten látja majd saját maga fejlődését. Akik a csoportos órák hívei, ők pörgős, jó hangulatú tekerésen vehetnek részt erősítéssel egybekötött Spinning óráimon. A kisebbeket pedig változatos és egész testet átmozgató Tini spárta edzéseimen várom!
A mai rohanó világban hajlamosak lehetünk elhanyagolni a testünket és annak jelzéseit, pedig testünkkel igazán jó kapcsolatot kellene ápolnunk, hiszen meghatározza az egész életünket.
Keress bizalommal, ha fejlődni szeretnél!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Telefonszám
+36 30 563 8019
Email cím
wipprebi@gmail.com