Szoboszlai Bence

Title:

Description:

Szoboszlai Bence

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.Sziasztok! Bence vagyok, 2013 óta dolgozom a Herkules Fitnessben csoportos órák edzőjeként. 2008-ban kezdtem el aktívan foglalkozni a sporttal, akkor már ízületi és súlyproblémákkal küzdve. Ekkor ismerkedtem meg a saját testsúlyos edzésekkel itt a Herkulesben. Fantasztikus edzőkhöz jártam, akik annyira megszerettették velem a mozgást, hogy az egész […]
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Sziasztok!

Bence vagyok, 2013 óta dolgozom a Herkules Fitnessben csoportos órák edzőjeként.

2008-ban kezdtem el aktívan foglalkozni a sporttal, akkor már ízületi és súlyproblémákkal küzdve. Ekkor ismerkedtem meg a saját testsúlyos edzésekkel itt a Herkulesben. Fantasztikus edzőkhöz jártam, akik annyira megszerettették velem a mozgást, hogy az egész egy nagy szerelem lett. Olyannyira megkedveltem az egész edzőtermi hangulatot, és azt, hogy mennyire meg tudják az edzők változtatni az emberek életét, hogy eldöntöttem: én is edző leszek, és részese leszek ennek a világnak.

2013-ban végeztem az IWI (International Wellness Institute) edző/csoportos instruktor szakán, majd közvetlen utána TRX oktatóként. Mivel a mozgás mellé nélkülözhetetlen a helyes táplálkozás, fontosnak tartottam, hogy ebben is a lehető legmélyebb ismereteket sajátítsam el. 2015-ben végeztem a Semmelweis Egyetem Táplálkozástudománytan szakán mint dietetikus, többek között azért is, hogy a vendégeimnek a táplálkozás és a helyes táplálékkiegészítés kapcsán is maximális segítséget nyújthassak.

Óráimon törekszem arra, hogy a legjobb hangulatban, a legváltozatosabb gyakorlatokkal, ugyanakkor preventív módon az ízületek kímélésével dolgoztassam meg a hozzám járó vendégeket. Igyekszem segíteni abban, hogy bármilyen edzettségi szinttel vagy sérüléssel is a leghatékonyabban tudj edzeni az óráimon.

A legnehezebb gyakorlat: a kanapéról felállni és elindulni, de ha megtetted, akkor megváltozik az életed!

Ha szeretnél változtatni az életeden, életmódodon – legyen szók akár a mozgásról, akár a táplálkozásról – akkor ne habozz, gyere el bármelyik csoportos órámra.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Telefonszám
+36 70 410-6322
Email cím
szobi.bence@gmail.com