Somogyi György

Title:

Description:

Somogyi György

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. “Ha minden nap kitartóan gyakorlod a jógát, akkor képes leszel szilárdsággal és érettséggel fogadni az élet zűrzavarát.” A jóga valóban teljesen megváltoztatta az életemet, és a világot körülöttem. Bármilyen órát látogatok, legyen az kezdő vagy haladó, Hatha vagy Bikram, mindig találok benne olyat, ami segíti az egyéni […]
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

“Ha minden nap kitartóan gyakorlod a jógát, akkor képes leszel szilárdsággal és érettséggel fogadni az élet zűrzavarát.”
A jóga valóban teljesen megváltoztatta az életemet, és a világot körülöttem. Bármilyen órát látogatok, legyen az kezdő vagy haladó, Hatha vagy Bikram, mindig találok benne olyat, ami segíti az egyéni fejlődésemet, és be tudom építeni az általam tartott órákba is. A Bhaktivedanta Hittudományi Főiskolán kezdtem a jógát gyakorolni, és végeztem a vaisnava jógamester szakán. Hálás vagyok tanáraimnak, oktatóimnak, hogy megalapozták utamat a jóga útján, szerencsésnek mondhatom magam, hogy így a jóga igazi célját szem előtt tartva tudom az utamat egyengetni. A fejlődéshez semmi más nem kell, csak a gyakorlás. Legfontosabb a saját gyakorlás, de rengeteget tanulok az óráimra ellátogató emberektől is. Célom, hogy egyre közelebb kerüljek a jóga végső céljához, és amit megtanultam, át tudjam adni, hogy mások is ez által megtalálják a saját útjukat, és együtt fejlődjünk testileg és lelkileg.

A velem készült cikk linkje: http://jogapont.hu/jogainterju-somogyi-gyorgy-jogaoktatoval/

Jóga stúdiónk weboldalát itt találod: https://jogapilisvorosvar.hu/
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.