Nick Erik Márton

Title:

Description:

Nick Erik Márton

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.Üdvözlök minden kedves érdeklődőt! Nick Márton Erik vagyok, felsőfokú szakirányú végzettségemet tekintve rekreációszervező és egészségfejlesztő. A Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sporttudományi Karán szereztem egyetemi diplomát. Ezen felül számos képzést elvégeztem, mert ez a tudomány folyamatosan fejlődik ezért naprakésznek kell lenni. Számos sportágat kipróbálhattam, néhányban versenyeztem is. Ezeket a változatos edzésmódszereket […]
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Üdvözlök minden kedves érdeklődőt!

Nick Márton Erik vagyok, felsőfokú szakirányú végzettségemet tekintve rekreációszervező és egészségfejlesztő. A Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sporttudományi Karán szereztem egyetemi diplomát. Ezen felül számos képzést elvégeztem, mert ez a tudomány folyamatosan fejlődik ezért naprakésznek kell lenni.

Számos sportágat kipróbálhattam, néhányban versenyeztem is. Ezeket a változatos edzésmódszereket igyekszem átadni a vendégeimnek. A csoportos óráimra és személyi edzéseimre is a jó hangulat és a maximális figyelem a jellemző.

Versenysportolókkal, hobbi sportolókkal és sérülés utáni rehabilitációval is foglalkozom.

Az élsportolóknál a teljesítmény növelése a cél, őket sportág specifikus gyakorlatokkal várom.

A szabadidő sportolókat, legyen cél a fogyás, alakformálás, közérzet javítás, testépítés, szintén nagy szeretettel várom.

Rehabilitációban boka- és térdizület az elsőszámú “szakterületem” de ülőmunkából, rossz tartásból eredő derék és hát problémával szenvedőknek is megoldást tudok nyújtani.

A mozgás, a sport elengedhetetlen a szervezet optimális működéséhez, ne várjunk holnapig, kezdjük el még ma a közös munkát!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Telefonszám
+36 30 777-7470
Email cím
n.m.erik21@gmail.com