Kreiszl Bogi

Title:

Description:

Kreiszl Bogi

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.A mozgás már régen is fontos szerepet játszott az életemben. Kipróbálhattam  magam több sportban is, mint például a röplabda és a futás. Utóbbit még mindig versenyszerűen űzöm. A csoportos órákkal kamasz koromban ismerkedtem meg, amelyek hangulata azonnal magával ragadott. Időközben elvégeztem több iskolát, tanfolyamot is, ezek alapján […]
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

A mozgás már régen is fontos szerepet játszott az életemben. Kipróbálhattam  magam több sportban is, mint például a röplabda és a futás. Utóbbit még mindig versenyszerűen űzöm. A csoportos órákkal kamasz koromban ismerkedtem meg, amelyek hangulata azonnal magával ragadott.

Időközben elvégeztem több iskolát, tanfolyamot is, ezek alapján Csoportos fitness instructornak, Személyi edzőnek, Spinning oktatónak, Hot Iron edzőnek mondhatom magamat, valamint elvégeztem egy táplálkozás és életmód tanácsadó tanfolyamot is.

Fontosnak tartom a rendszeres testmozgást, mivel az egészség javulása mellett pozitívan hat a fizikai és szellemi állapotra is. Erre a jó külső már csak egy ráadás.

Ezen felül a sportnak számtalan pozitív hatása van. Növeli a kitartást, rendszerességet visz a mindennapokba, nyugodt alvást biztosít, segíti a stressz leküzdését.

Kitartó, kemény munkával látványos eredményeket érhetünk el, ha mindemellett jelen van az egészséges életmód is.

Csoportos óráimat a jó hangulat és a fegyelmezett, szép munka jellemzi, ahol a változás garantált. Ha szeretnél egy szuper csapathoz tartozni, látogass el egy órámra. Attól függetlenül hogy csoportos óráról van szó, mindenkinek megtaláljuk a saját képességeinek megfelelő gyakorlatot.

Személyi edzéseimen a közös munkát mindig egy állapotfelméréssel kezdem, hogy pontos képet kaphassak a kliensem állapotáról. Ez alapján állítom össze a személyre szabott edzéstervét. Edzéseim változatosak és preventívek, vendégeim bizalommal fordulhatnak hozzám az étkezés kapcsán is.

Mottóm:

„Nyújtsd mindig a legtöbbet! Ne elégedj meg azzal, ami vagy! Próbálj meg az lenni, ami lehetnél!”

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Telefonszám
+36 30 248 1087
Email cím
kreiszlbogi@gmail.com