Kiss Attila

Title:

Description:

Kiss Attila

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.Sziasztok! Titi vagyok, munkanélküli. Azaz nem „dolgozom”, mert azt csinálom, amit szeretek és boldoggá tesz! Gyermekkoromtól kamasz koromig sokféle sportágat kipróbáltam, de egyiket sem éreztem magaménak, mígnem 17 évesen beszippantott a küzdősportok világa. Kick-box sportágban versenyzem a mai napig, és szeretnék minél több sikert elérni. A gimnázium […]
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Sziasztok!

Titi vagyok, munkanélküli. Azaz nem „dolgozom”, mert azt csinálom, amit szeretek és boldoggá tesz! Gyermekkoromtól kamasz koromig sokféle sportágat kipróbáltam, de egyiket sem éreztem magaménak, mígnem 17 évesen beszippantott a küzdősportok világa. Kick-box sportágban versenyzem a mai napig, és szeretnék minél több sikert elérni. A gimnázium elvégzése után 2 évvel tudatosult bennem, hogy én a testmozgásnak szeretném  …  AKAROM szentelni az életemet!

Azóta célomnak tekintem az emberekkel megismertetni, éreztetni a mindennapos edzések okozta pozitív hatásokat. Mindig azt mondom, hogy ne egy szép alakért kezdj el edzeni, hanem az életminőségeden akarj változtatni, és ennek mellékhatásaként jelentkezik egy esztétikus alak!

Leélheted az életed egy fájdalmakkal teli, korlátolt testben, vagy egy kis erőfeszítéssel és kitartással egy olyanban, mely mindenre képes, amit az elméd parancsol neki!

Ha úgy gondolod, hogy itt az idő, keress bátran és segítek neked elindulni ezen az úton, de ha nem vagy biztos magadban, akár hosszabb távon is elkísérhetlek!

Akár kezdő vagy, akár haladó, fiatalabb vagy idősebb, netán sportoló, erősödni vagy fogyni szeretnél, netán egy kis önvédelmet tanulnál,  várlak szeretettel csoportos óráimon, VAGY személyi edzésen, ahol együtt megtaláljuk a számodra legmegfelelőbb módszert a céljaid eléréséhez!

Mottóm: „ Nem tudtam, hogy lehetetlen, ezért megcsináltam!”

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Telefonszám
+36 30 357 7173
Email cím
kisstilla92@gmail.com