Kisari Ágnes

Title:

Description:

Kisari Ágnes

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.A sporthoz fűződő kapcsolatom középiskola végén kezdődött, ami olyan rohamos tempóban nőtte ki magát szinte fanatizmussá, hogy nem sok idő kellett a felismeréshez, hogy ez az a terület, amit hivatásomnak is szeretnék tudni. Számomra örök szerelem a futás. A kezdeti kocogást hamarosan versenyek sora követte, most már […]
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

A sporthoz fűződő kapcsolatom középiskola végén kezdődött, ami olyan rohamos tempóban nőtte ki magát szinte fanatizmussá, hogy nem sok idő kellett a felismeréshez, hogy ez az a terület, amit hivatásomnak is szeretnék tudni.

Számomra örök szerelem a futás. A kezdeti kocogást hamarosan versenyek sora követte, most már több maratoni távot, Kinizsi100-at, Spárta versenyt tudhatok magaménak, melyek megtanítottak a kitartásra, alázatra, és hogy minden fejben dől el. Ennek tükrében a mottóm:

,,Kevés dolgot tudsz pillanatok alatt megváltoztatni, de egyet bármikor: A HOZZÁÁLLASODAT”

Személyi edző, aerobic-, TRX-, és Spinracing oktató vagyok. Óráimon jellemző a jó hangulat, barátságos légkör, törekszem a prevencióra, mindemellett az egyéni teljesítmény fokozására illetve maximalizálására. Nagy hangsúlyt fektetek a változatosságra, hiszen ez az egyik legmotiválóbb ereje a rendszeres óralátogatásnak.

Célom, hogy, minél több embernek segítsek felismerni, hogy sportolni, mozogni nem muszájból kell, hanem ez az egyik legjobb dolog a világon. Nem véletlen a mondás: ép testben ép lélek!

Legyen szó a kezdetek kezdetéről, újrakezdésről, alakformálásról, fogyásról, akár erősödni szeretnél vagy csak a teljesítményedet akarod fokozni.. Várok mindenkit szeretettel, nemtől és kortól függetlenül mind csoportos óráimon, mind személyi edzéseimen

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Telefonszám
+36 30 630-9788
Email cím
kisariaaa@gmail.com