Zsigovits-Gaál Réka

Title:

Description:

Zsigovits-Gaál Réka

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Amikor gimnazista éveim során úszni jártam, az uszodában megszerettem a sport világát és felkeltette érdeklődésem a gyermekek úszás oktatása is. A pályaválasztást illetően tudtam, hogy egy segítő szakma állna hozzám a legközelebb, hiszen másokon segíteni, adni valamit, jó. Az egészség, a fizikai jó lét mindenki számára […]
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Amikor gimnazista éveim során úszni jártam, az uszodában megszerettem a sport világát és felkeltette érdeklődésem a gyermekek úszás oktatása is. A pályaválasztást illetően tudtam, hogy egy segítő szakma állna hozzám a legközelebb, hiszen másokon segíteni, adni valamit, jó. Az egészség, a fizikai jó lét mindenki számára nagyon fontos, hacsak nem a legfontosabb tényező a kiegyensúlyozott élethez.
Ezért döntöttem a gyógytornászat mellett, hiszen segíthetünk a fájdalom csökkentésében, az életminőség javításában, akár egy műtét megelőzésében, vagy sérülés, műtét utáni minél tökéletesebb felépülésben.

Szakmai tapasztalatomat az elmúlt 4-5 év során főként mozgásszervi rehabilitációs osztályon szereztem, ahol számos diagnózissal találkoztam és minden korosztállyal dolgoztam 5-95 éves kor között. Mindemellett magánrendelőben és a beteg otthonában tartottam gyógytorna kezeléseket. Végzettségemet a Pécsi Tudományegyetemen szereztem, mint gyógytornász-fizioterapeuta.

Egyéb kiegészítő végzettségek, tanfolyamok:

  • Svéd masszőr
  • Kinezio tape ragasztás
  • McKenzie A (ágyéki gerinc)
  • SMR henger (fascia nyújtás)
  • Lumbális szegmentális stabilizáló tréning

Ha úgy érzed, hogy tudnék neked segíteni, fordulj hozzám bizalommal!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Telefonszám
+36 30 946-3512
Email cím
zsreka89@gmail.com