Hírek, aktualitások

Itt járt Pozsonyi Zsolt, magyarország vezető TRX instructora, és ha már itt volt, tartott 3 fantasztikus órát, telt házzal... Hogy milyen volt? Nézd meg itt:

 2008-04-17 Testi-lelki frissesség: Pilates 

Hogyan őrzi meg Madonna fiatalságát, és mivel tartja meg Melanie Griffith Antonióját? Most eláruljuk: a Pilates-módszerrel. Egy új módszer, mely nem is annyira új.

folytatás >


2008-03-31 Has igazság 

El sem tudom mondani, hogy milyen gyakran hallom azt az emberektől az edzés végén, hogy: "Még többet kell hasaznom, mert kockás hasat akarok!"

folytatás >


2008-02-27 A naturál testépítés titkai 

Van titok, ami a siker garanciája lenne?
A naturál testépítés titkait próbáljuk meg előtérbe hozni és felfedni számotokra. Azért az úgynevezett naturál, tehát illegális teljesítményfokozó szereket nem használó sportolók edzésének fortélyait vettük górcső alá, mert ebben az esetben "életbe vágó", hogy a legnagyobb tudással rendelkezzenek a testépítők, ha sikert akarnak elérni, valamint a konditerembe járók többségét ez az edzési mód érdekli. Persze a válaszok a nem naturál bodysoknak is nagyon hasznosak.

folytatás >


2008-02-20 Spinning – a zenés edzésforma  

A Spinning egy hazánkban még újnak számító, de már most nagy népszerűségnek örvendő edzésforma, mely a hagyományos biciklizés utódja, viszont nem terheli meg a szervezetet, és csakis ott fogyaszt, ahol arra valóban szükség van.

folytatás >


2008-02-14 A nassolás alapszabályai 

A nassolás a társasági élet állandó eleme, rendezvények, összejövetelek, valamint a közeledő ünnepek étkezéseinek is nélkülözhetetlen része. Vajon mi késztet minket a nassolásra? Mi a ropogtatnivalók túlzott fogyasztásának következménye? Ezekre a kérdésekre kerestük a választ, emellett táplálkozási szakértők tanácsait is összegyűjtöttük azzal kapcsolatban, hogy mely élelmiszerek lehetnek az egészséges nassolnivalók.

folytatás >


 

Első << Előző
6 - 10 /10 hírekből