2013-03-14 Kollagén hatású szolárium a Herkulesben! 

Megérkezett! 2013 tavaszától a környéken elsőként nálunk próbálhatod ki az első olyan szoláriumot, amely kifejezetten jótékony hatással van a bőrödre. Ergoline gépünket új generációs, kollagén hatású EU-s csövekkel szereltük fel, mert mi valóban vigyázunk a bőrödre!

Herkules Fitness Hírek


Herkules Fitness Hírek

Eleged van abból, hogy állandóan megégsz a szoláriumokban? Nem szeretnéd, ha bőröd 10 évvel tűnne idősebbnek, mint ahány éves vagy? Olyan szoláriumot szeretnél, amelyben nemcsak hogy szépen, egyenletesen barnulsz, hanem nem égsz le, ráadásul jótékony hatással van a bőrödre?

Van egy jó hírünk: nálunk megtalálod álmaid szolárium gépét!

Igazodva az Európai Uniós szabványokhoz, visszafogtuk a csövek UVB értékét, hogy a bőrt ne égessük meg, ne tegyük ki az ezzel járó gyorsabb öregedésnek, nem beszélve a különböző káros bőrelváltozási folyamatokról. A pluszban beszerelt kollagén fényterápiás csövek hatására nemcsak a D-vitamin termelődését lehet előnyként megemlíteni, hanem még a bőrünk kötőszövetének 70 %-át kitevő, annak feszességéről, fiatalosságáról gondoskodó kollagén termelődését is serkenti.

Való igaz, hogy bőröd rugalmassága születésedtől fogva romlik, egyre ráncosabbá válik, de miért ne lehetne ezt a folyamatot lassítani, megállítani, sőt, javítani az állapotán? A kollagén terápiás kezeléssel a kollagén rostok újra működőképessé válnak, a bőr visszanyeri rugalmasságát, vízmegkötő képességét. Az erek megerősödnek, a jobb vérellátás következtében a bőr megújul, természetes regenerálódása felgyorsul.

Ráadásul mindezt hihetetlen kedvező áron kínáljuk, hogy mindenki számára elérhető legyen az egészséges barnulás!


< vissza