Spinning

Spinning

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

A Spinning (edzőteremben végzett, magas intenzitású, zenés, kerékpáros óra) az egyik legkiválóbb kardió edzés a világon, mely egyszerre fejleszti a testet és a lelket, a mentális képességeket és az állóképességet is. A Spinninggel akár 700-800 kalóriát is elégethetünk egy óra alatt, amelynek jelentős része szénhidrát.

Elkezdheti bárki kortól, nemtől, illetve előképzettségi szinttől függetlenül. Alkalmas sportsérülések utáni rehabilitációra, kihagyott időszak utáni állóképesség fejlesztésére, vagy akár versenyek előtti alapozásra. Azok is űzhetik, akiknek eddig nem volt lehetőségük más szabadidősportot választani (alkatuk, koruk, sérülésük, ill. egyéb problémák miatt).

Nagymértékben javítja a keringési rendszert és az állóképességünket, megerősíti a szívet, fokozza a vérkeringést. Úgy formálja a farizmot és a combizmot, hogy közben nem növeli azok körméretét.

Nem tiltott újdonsült anyukák részére sem. Mindenki tekerhet, akinek ülő helyzetben leér a lába a pedálra. Az is Spinningelhet, aki a valóságban nem is tud biciklizni… 🙂

Kérünk, hogy az edzésre hozz magaddal törölközőt és olyan sportcipőt, amit CSAK bent használsz!
Köszönjük.

Videó egy edzésről

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Következő órák

Nincsenek órák mostanában