Spartan Crossfit

Spartan Crossfit

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Spártai csapatunk, a Herkules Spartan Team 2016 nyarán alakult. Célja az októberi 16 km-es tokaji Spartan Super akadályversenyen való elindulás volt, melyet mindenki sikeresen teljesített, ám az edzések a verseny után is folytatódtak.

A nyári edzések (áprilistól októberig) az edzőteremtől kb 200 méterre lévő pilisvörösvári sportpályán zajlanak a szabadban. Az edzések nagyon változatosak: rövid- és közepes távú futásokból, saját testsúlyos gyakorlatokból valamint különböző eszközökkel végzett feladatokból állnak. A sportpályán található „felnőtt játszótér” a bázis, hiszen ezen a különböző húzódzkodásokat, tolódzkodásokat illetve egyéb elemeket gyakorolhatják a résztvevők. Itt aztán mindenki megtanul húzódzkodni! A szabadtéri edzések kb 70-75 percesek. Kezdők ugyanúgy csatlakozhatnak, mint akár komolyabb erőnléttel rendelkezők, hiszen az edzések úgy vannak felépítve, hogy megfelelő terhelést kapjon egy teljesen kezdő és akár egy profi sportoló is, ennek köszönhetően gyorsan csökken a résztvevők közti különbség.

A téli edzések (októbertől áprilisig) a Herkulesben zajlanak és 60 percesek. Itt az erőnlét, az izomzat növelésén van a nagyobb hangsúly, jellegét tekintve közel áll a crossfithez. Hogy milyen eszközökről is van szó? Hot Iron szett (rúd tárcsákkal), Kettlebell, kézi súlyzó, step pad, gumi kötél, stb… Kicsivel statikusabb a foglalkozás, de a magas pulzusszám nem marad el, ezáltal tavaszra egy izmosabb, szálkásabb testet alakíthatnak ki maguknak az edzéseken résztvevők.

Ha szeretsz igazán elfáradni egy edzésen, ha szereted feszegetni a határaidat, ha szeretnél olyan emberekkel edzeni, akik motiválnak és húznak előre és szeretnél egy igazán jó csapathoz tartozni, akkor a Spartan Crossfit edzést Neked találták ki!

Természetesen a foglalkozásokon való részvételnek nem függvénye a spártai versenyeken való indulás, sokan csak kizárólag az edzésekre járnak, de nem indulnak a Spartan Race akadályversenyeken.

Igazi kihívás, kemény fizikai terhelés, komoly lelki változás, rendkívüli testi átalakulás: ez a Spartan Crossfit!

Kérünk, hogy a benti edzésre hozz magaddal törölközőt és olyan sportcipőt, amit CSAK bent használsz!
Köszönjük.

Videó egy benti edzésről

Videó egy szabadtéri edzésről

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Következő órák

Nincsenek órák mostanában