Hot Iron

Hot Iron

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

A Hot Iron egy magával ragadó súlyzó-rudas, csoportos edzésforma. Izgalmas, dinamikus, biztonságos, tudományos alapú és extrém hatékony, ha szép definiált test elérése a cél. A Hot Iron-t egy magasan képzett szakemberekből álló csoport fejlesztette ki Németországban. A koncepció kialakításában, fejlesztésében, testépítők, atléták, orvosok és gyógytornászok vettek részt. Elsődleges céljuk volt, hogy egy biztonságos, tudományos alapokra helyezett, hatékony, folyamatosan fejlesztett, mégis a résztvevők számára élvezhető, csoportos-súlyzós edzésformát hozzanak létre a fitnesz világában.

Az gyakorlatokat alapvetően kétkezes, speciálisan erre a célra fejlesztett súlyzó szettekkel végzik a résztvevők, de ugyanúgy tartalmaznak saját testsúlyos gyakorlati mozgáselemeket, vagy tárcsákkal való edzéselemeket is.

Rendkívül erős zsírégető hatása nem hasonlítható más sportokéhoz, utóégető hatásának köszönhetően a szervezet folyamatosan dolgozik a zsírsejtek lebontásán.

A Hot Ironnal szálkás, definiált izmokra és formásabb alakra tehetsz szert, ha pedig túlsúlyos vagy, gyors fogyást remélhetsz.

Kérünk, hogy az edzésre hozz magaddal törölközőt és olyan sportcipőt, amit CSAK bent használsz!
Köszönjük.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Következő órák

Nincsenek órák mostanában