Hatha jóga

Hatha jóga

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

A Hatha jóga célja az egyensúly és a harmónia elérése. Ezt úgy célozza meg, hogy a gyakorló a Hatha jóga gyakorlásán keresztül dinamikus egységet alakit ki fizikai, érzelmi, mentális és spirituális síkon is, mert a filozófiája azt érti tökéletes egészség alatt, ha valaki a fizikai, érzelmi, szellemi és spirituális szinten is egyensúlyban van.

Mint minden mozgás, a Hatha jóga is vérbőséget okoz: és a többletvér gyulladást csökkent, átmozgatja a szöveteket, segíti a megújulásukat és beindítja az öngyógyítási folyamatokat. Ezen túl a Hatha jóga az egyetlen olyan mozgás, amely leviszi a vérnyomást, mert azáltal, hogy a sejt közti állományból visszepréseli a vérsavót az erekbe, folyamatosan átjárhatóvá teszi az ereket kívülről befelé, ezzel hihetelen hatékonysággal átmozgatja az érfalakat, amivel meszesedéseket, a káros lerakódásokat és minden mást is letisztít a vérfalakról – és ezzel egyszerűen kizárja még a trombózis leghalványabb lehetőségét is. De nem csak a vérünket tisztítja ki sajátságos mozgás mechanizmusa, mert azáltal, hogy a nyirokkeringést is stimulálja, egy sor igen különleges hatása van a szervezetünk működésére.

Továbbá a Hatha jóga fenntartja a szöveteink kollagén és elasztin egyensúlyát is, és táplálja a lágy szöveteket, átmozgatja a szalagokat, az inakat, és ugyan nem épít hatalmas izmokat, de tónusossá és erőssé teszi azokat.

Testi és lelki egyensúly, tónusos és erős izomzat, hajlékonyság, önmagunkba fordulás, lecsendesedés, kikapcsolás. Ez a Hatha jóga!

Kérünk, hogy az órára hozz magaddal törölközőt! (Váltócipő nem kell)
Köszönjük.

Jóga termünk weboldala: https://jogapilisvorosvar.hu/

Jóga termünk videója:

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Következő órák

Nincsenek órák mostanában