Gyógytorna

Gyógytorna

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Speciális mozgásformákból álló gyakorlatok, egyéni állapotfelmérés után alkalmazzák. Célja a balesetek, sérülések utáni regenerálódás segítése, de javasolt a városi mozgáshiányos életmód esetén is, mint kíméletes kondicionáló mozgás.

A gyógytorna minden bizonnyal a gyógyulás folyamatában alkalmazott leghatékonyabb kezelések egyike. Fitnesztermünkben magasan képzett és tapasztalt gyógytornászok dolgoznak, akik aktív és passzív gyakorlatokat, valamint kimozgatásokat végeznek és végeztetnek. A gyógytorna végezhető egyedül, vagy csoportokban is.

Egyéni gyógytorna

Ezen a foglalkozáson egyénre szabott, mozgásállapotnak megfelelő gyógytornát kap a vendég. Érdemes tartásjavító gyógytornára jönni annak, aki ülő munkát végez, gyakran fáj a nyaka, háta, dereka. Itt foglalkozunk a speciális tornát igénylő esetekkel, p.: gerincferdülés, sérülések utáni állapotok, stb.

Csoportos gyógytorna

Általános kimozgató, tartásjavító gyakorlatok sorozata, hátizom, hasizom, farizom erősítés folyik talajtorna formájában. Ízületkímélő, szakmai szempontoknak megfelelő minőségi mozgásformában részesülnek a mozogni vágyók.

A gyógytorna célja:

– a csontképzés
– serkentésea fájdalom csökkentése, fájdalommentesség a mindennapi tevékenységek során izomerősítés
– a koordináció fejlesztése
– egyensúlyjavítás a biztonságos mozgás érdekébena keringés javítása, ezzel az anyagcsere fokozása
– légzésjavítás

Kérünk, hogy a foglalkozásra hozz magaddal törölközőt és olyan sportcipőt, amit CSAK bent használsz!
Köszönjük.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Következő órák

Nincsenek órák mostanában