Gyógytorna

Gyógytorna

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Speciális mozgásformákból álló gyakorlatok, egyéni állapotfelmérés után alkalmazzák. Célja a balesetek, sérülések utáni regenerálódás segítése, de javasolt a városi mozgáshiányos életmód esetén is, mint kíméletes kondicionáló mozgás.

A gyógytorna minden bizonnyal a gyógyulás folyamatában alkalmazott leghatékonyabb kezelések egyike. Fitnesztermünkben magasan képzett és tapasztalt gyógytornászok dolgoznak, akik aktív és passzív gyakorlatokat, valamint kimozgatásokat végeznek és végeztetnek. A gyógytorna végezhető egyedül, vagy csoportokban is.

Egyéni gyógytorna

Ezen a foglalkozáson egyénre szabott, mozgásállapotnak megfelelő gyógytornát kap a vendég. Érdemes tartásjavító gyógytornára jönni annak, aki ülő munkát végez, gyakran fáj a nyaka, háta, dereka. Itt foglalkozunk a speciális tornát igénylő esetekkel, p.: gerincferdülés, sérülések utáni állapotok, stb.

Csoportos gyógytorna

Általános kimozgató, tartásjavító gyakorlatok sorozata, hátizom, hasizom, farizom erősítés folyik talajtorna formájában. Ízületkímélő, szakmai szempontoknak megfelelő minőségi mozgásformában részesülnek a mozogni vágyók.

A gyógytorna célja:

– a csontképzés
– serkentésea fájdalom csökkentése, fájdalommentesség a mindennapi tevékenységek során izomerősítés
– a koordináció fejlesztése
– egyensúlyjavítás a biztonságos mozgás érdekébena keringés javítása, ezzel az anyagcsere fokozása
– légzésjavítás

Kérünk, hogy a foglalkozásra hozz magaddal törölközőt és olyan sportcipőt, amit CSAK bent használsz!
Köszönjük.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.