Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Csoportos órák edzői

Hargita Emese

“Szeretettel várlak bármelyik órámon, ahol nem csak az izmokat mozgatjuk meg, égetjük a zsírt, hanem együtt táncolunk az új zenékre, jól érezzük magunkat, nevetünk magunkon, ha egy lépés nem jön össze.
Mindeközben megtanítlak a mozgás még jobb koordinációjára, az izmaid pontos helyére és munkájára.“


Csoportos órák edzői

Kisari Ágnes

Szeretettel várok mindenkit az órámon, aki kikapcsolódásra, felfrissülésre, izzadásra vágyik, és mindemellett célja, hogy kondíciója, ereje és állóképessége folyamatos fejlődésben legyen. Óráimat a jó hangulat, a lendület és a saját határaink megismerése és feszegetése jellemzi. Célom, hogy az óráimon elfelejtsd a napi tennivalókat és gondokat, hogy a végén úgy érezd, most kitettél magadért, és ez nem fáradáshoz vezet, hanem elégedettséget és lendületet ad a napodnak.

Tel.: 30/630-9788

e-mail: kisariaaa@gmail.com


Csoportos órák edzői

Murányi Nóra

Valami másra vágysz, de talán magad sem tudod mire.Olyan mozgásra, ami az egész testet tetőtől-talpig átmozgatja, mely jelentősen felfrissít, kikapcsolja tested-lelked. Ami nem szenvedés, hanem öröm számodra – és nemcsak akkor, mikor abbahagyod, hanem egész edzés közben. Az edzés végén pedig még a problémáid is más dimenzióba kerülnek! Ha úgy érzed erre van szükséged, látogasd meg óráimat. Várlak szeretettel!


Csoportos órák edzői

Matuschek Gyula

2005 óta tartok személyi illetve csoportos edzéseket. Óráimat nagyban meghatározza a taekwondoból hozott küzdőszellem és a sport iránti tisztelet, a maratonokból, hosszú távú teljesítménytúrákból merített kitartás. A Magic shape (spinning + erőnlét) és Insanity – inspiráló edzéseken keresztül szeretném elérni, hogy a sportolás számodra is élvezetes és sikerekben gazdag legyen. Edzésmódszeremet a motiváció, a szolid izomzatépítés és az állóképesség fejlesztése jellemzi dinamikus mozgásrendszerrel, melynek hatásai:

vitálkapacitás fejlődése
jobb általános erőnlét
jó közérzet, energikusabb mindennapok
folyamatos fejlődés

Tel: 0620/966 8213
Email: pulzusnumero@gmail.com

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.