Edzőink

 

Csoportos órák edzői

Hargita Emese

"Szeretettel várlak bármelyik órámon, ahol nem csak az izmokat mozgatjuk meg, égetjük a zsírt, hanem együtt táncolunk az új zenékre, jól érezzük magunkat, nevetünk  magunkon, ha egy lépés nem jön össze.
Mindeközben megtanítlak a mozgás még jobb koordinációjára, az izmaid 
pontos helyére és munkájára."

Kisari Ágnes

Szeretettel várok mindenkit az órámon, aki kikapcsolódásra, felfrissülésre, izzadásra vágyik, és mindemellett célja, hogy kondíciója, ereje és állóképessége folyamatos fejlődésben legyen. Óráimat a jó hangulat, a lendület és a saját határaink megismerése és feszegetése jellemzi. Célom, hogy az óráimon elfelejtsd a napi tennivalókat és gondokat, hogy a végén úgy érezd, most kitettél magadért, és ez nem fáradáshoz vezet, hanem elégedettséget és lendületet ad a napodnak.

Tel.: 30/630-9788

e-mail: kisariaaa@gmail.com

Murányi Nóra

Valami másra vágysz, de talán magad sem tudod mire.Olyan mozgásra, ami az egész testet tetőtől-talpig átmozgatja, mely jelentősen felfrissít, kikapcsolja tested-lelked. Ami nem szenvedés, hanem öröm számodra - és nemcsak akkor, mikor abbahagyod, hanem egész edzés közben. Az edzés végén pedig még a problémáid is más dimenzióba kerülnek! Ha úgy érzed erre van szükséged, látogasd meg óráimat. Várlak szeretettel!

Matuschek Gyula

2005 óta tartok személyi illetve csoportos edzéseket. Óráimat nagyban meghatározza a taekwondoból hozott küzdőszellem és a sport iránti tisztelet, a maratonokból, hosszú távú teljesítménytúrákból merített kitartás. A Magic shape (spinning + erőnlét) és Insanity – inspiráló edzéseken keresztül szeretném elérni, hogy a sportolás számodra is élvezetes és sikerekben gazdag legyen. Edzésmódszeremet a motiváció, a szolid izomzatépítés és az állóképesség fejlesztése jellemzi dinamikus mozgásrendszerrel, melynek hatásai:

  • vitálkapacitás fejlődése
  • jobb általános erőnlét
  • jó közérzet, energikusabb mindennapok
  • folyamatos fejlődés

 

Tel: 0620/966 8213
Email: pulzusnumero@gmail.com

Szoboszlai Bence

"Használd a tested a gépek helyett!"

Ez a TRX alapelve. Edzőként abban szeretnék a segítségetekre lenni, hogy a testeteket úgy használhassátok, mint a gépeket. Legyen a cél akár az erő, akár az állóképesség fejlesztése, fogyás vagy szálkásodás, ebben a mozgásformában mindent megtalálsz, amit szeretnél. Várlak benneteket az óráimon.

Tel: 70/410-6322

e-mail: szobi.bence@gmail.com

 


 

Személyi edzőink

Hargita Emese

Ha nem tudod miért nem változik a testsúlyod, hogyan kezdd el az edzést, mit egyél, mennyit mozogj és pihenj, gyere el hozzám egy állapotfelmérésre! Együtt elkészítjük edzésterved és ha akarod, hosszabb távon közösen edzünk. Amire számíthatsz: szakértelem, kedvesség, izzadás, eredmény. Mosolyogva és jókedvvel fogom kihozni belőled a maximumot!

Tel: 06-30-221-7619
e-mail: e.hargita@t-email.hu

Kisari Ágnes

Mivel gyermekkorom óta szerves része mindennapjaimnak a sport valamilyen formája, így a személyi edzés nem hivatásnak, sokkal inkább szenvedélynek tekintem. A kiegyensúlyozottság, testi-lelki egyensúly alapja a rendszeres testmozgás, amit szeretnék Nektek is megmutatni. Személyi edzőként célom, hogy minél több embert tudjak motiválni az életmódváltásban. Szeretettel várok mindenkit, aki fogyni szeretne, erő- illetve állóképességét fejlesztené, vagy csak változatos edzésekre vágyik. A folyamatos fejlődés mellett nagy hangsúlyt fektetek a feladatok helyes végrehajtására és a prevencióra is.

Keress bátran!

Tel.: 30/630-9788

e-mail: kisariaaa@gmail.com

Murányi Nóra

Szívesen segítek Neked, ha szeretnél változtatni életmódodon, esetleg meg akarsz szabadulni fölösleges kilóidtól. Ha javítani, szinten tartani akarod erőnlétedet, vagy izmokra van szükséged, személyre szabott edzésprogramot írok neked! Fordulhatsz hozzám, ha sérülés utáni rehabilitációra, gyógytornára van szükséged. Edzéseim funkcionális jellegűek, figyelembe véve az egyéni adottságokat, nagy hangsúlyt fektetve a helyes testtartásra, a gyakorlatok hatékony kivitelezésére.

Jó érzés, ha valaki számon tartja fejlődésed irányát és ütemét, továbbá inspirálóan hat, ha vár Rád valaki az edzőteremben, aki csak Neked szenteli az idejét.

Tel: 0670/7022355
E-mail: e.muranyi@hotmail.com

Kalmár Levente

Személyi edzéseimet a jó hangulaton kívül a kérlelhetetlen feladat centrikusság jellemzi. Nagyon jó beszélgető partnernek tartom magam, de ha nem koncentrálunk eléggé a feladatok helyes végrehajtására, elmarad az eredmény! Márpedig nem azért keresel meg engem, mert fejlődni, változni szeretnél?

Akár néhány kilótól akarsz megszabadulni, akár néhány kilót szeretnél magadra dobni, én mindkettőben segítek Neked.

Keress bizalommal!

20/333-9003
leventekalmar@gmail.com

Nick Erik Márton

Addig élünk, amíg mozgunk, és addig mozgunk, amíg élünk. Te már elkezdtél élni? Ha nem, akkor itt az idő, soha nem késő. Ha igen, folytasd jó szokásod és minőségi életben lesz részed.

De miért is vagyok itt? Azért, hogy segítsek Neked! Akár kezdő, akár haladó vagy,  akár iskolás, akár régebb óta fiatal, hozzám bátran fordulhatsz segítségért. Legyen a célod erő, állóképesség, gyorsaság fejlesztése, izomtömeg növelés, fogyás, vagy csak egyszerű közérzetjavítás, velem eléred!  Pluszban még a tartáshibából és az ülőéletmódból adódó ízületi bántalmakon is segíteni tudok. Nálam biztos a jó hangulat és a sikerélmény.
Ha felkeltettem az érdeklődésedet keress bátran.

Merj kérdezni és merj fejlődni!

Tel: 30/777-7470
E-mail: n.m.erik21@gmail.com"