Edzõink

 

Csoportos órák edzõi

Hargita Emese

"Szeretettel várlak bármelyik órámon, ahol nem csak az izmokat mozgatjuk meg, égetjük a zsírt, hanem együtt táncolunk az új zenékre, jól érezzük magunkat, nevetünk  magunkon, ha egy lépés nem jön össze.
Mindeközben megtanítlak a mozgás még jobb koordinációjára, az izmaid 
pontos helyére és munkájára."

Kisari ágnes

Szeretettel várok mindenkit az órámon, aki kikapcsolódásra, felfrissülésre, izzadásra vágyik, és mindemellett célja, hogy kondíciója, ereje és állóképessége folyamatos fejlõdésben legyen. óráimat a jó hangulat, a lendület és a saját határaink megismerése és feszegetése jellemzi. Célom, hogy az óráimon elfelejtsd a napi tennivalókat és gondokat, hogy a végén úgy érezd, most kitettél magadért, és ez nem fáradáshoz vezet, hanem elégedettséget és lendületet ad a napodnak.

Tel.: 30/630-9788

e-mail: kisariaaa@gmail.com

Murányi Nóra

Valami másra vágysz, de talán magad sem tudod mire.Olyan mozgásra, ami az egész testet tetõtõl-talpig átmozgatja, mely jelentõsen felfrissít, kikapcsolja tested-lelked. Ami nem szenvedés, hanem öröm számodra - és nemcsak akkor, mikor abbahagyod, hanem egész edzés közben. Az edzés végén pedig még a problémáid is más dimenzióba kerülnek! Ha úgy érzed erre van szükséged, látogasd meg óráimat. Várlak szeretettel!

Matuschek Gyula

2005 óta tartok személyi illetve csoportos edzéseket. óráimat nagyban meghatározza a taekwondoból hozott küzdõszellem és a sport iránti tisztelet, a maratonokból, hosszú távú teljesítménytúrákból merített kitartás. A Magic shape (spinning + erõnlét) és Insanity – inspiráló edzéseken keresztül szeretném elérni, hogy a sportolás számodra is élvezetes és sikerekben gazdag legyen. Edzésmódszeremet a motiváció, a szolid izomzatépítés és az állóképesség fejlesztése jellemzi dinamikus mozgásrendszerrel, melynek hatásai:

  • vitálkapacitás fejlõdése
  • jobb általános erõnlét
  • jó közérzet, energikusabb mindennapok
  • folyamatos fejlõdés

 

Tel: 0620/966 8213
Email: pulzusnumero@gmail.com

Szoboszlai Bence

"Használd a tested a gépek helyett!"

Ez a TRX alapelve. Edzõként abban szeretnék a segítségetekre lenni, hogy a testeteket úgy használhassátok, mint a gépeket. Legyen a cél akár az erõ, akár az állóképesség fejlesztése, fogyás vagy szálkásodás, ebben a mozgásformában mindent megtalálsz, amit szeretnél. Várlak benneteket az óráimon.

Tel: 70/410-6322

e-mail: szobi.bence@gmail.com

 


 

Személyi edzõink

Hargita Emese

Ha nem tudod miért nem változik a testsúlyod, hogyan kezdd el az edzést, mit egyél, mennyit mozogj és pihenj, gyere el hozzám egy állapotfelmérésre! Együtt elkészítjük edzésterved és ha akarod, hosszabb távon közösen edzünk. Amire számíthatsz: szakértelem, kedvesség, izzadás, eredmény. Mosolyogva és jókedvvel fogom kihozni belõled a maximumot!

Tel: 06-30-221-7619
e-mail: e.hargita@t-email.hu

Kreiszl Bogi

A mozgás már régen is fontos szerepet játszott az életemben. Kipróbálhattam  magam több sportban is, mint például a röplabda és a futás. Utóbbit még mindig versenyszerűen űzöm. A csoportos órákkal kamasz koromban ismerkedtem meg, amelyek hangulata azonnal magával ragadott. Időközben elvégeztem több iskolát, tanfolyamot is, ezek alapján Csoportos fitness instructornak, Személyi edzőnek, Spinning oktatónak, Hot Iron edzőnek mondhatom magamat, valamint elvégeztem egy táplálkozás és életmód tanácsadó tanfolyamot is. Fontosnak tartom a rendszeres testmozgást, mivel az egészség javulása mellett pozitívan hat a fizikai és szellemi állapotra is. Erre a jó külső már csak egy ráadás.

Ezen felül a sportnak számtalan pozitív hatása van. Növeli a kitartást, rendszerességet visz a mindennapokba, nyugodt alvást biztosít, segíti a stressz leküzdését.

Kitartó, kemény munkával látványos eredményeket érhetünk el, ha mindemellett jelen van az egészséges életmód is.

Csoportos óráimat a jó hangulat és a fegyelmezett, szép munka jellemzi, ahol a változás garantált. Ha szeretnél egy szuper csapathoz tartozni, látogass el egy órámra. Attól függetlenül hogy csoportos óráról van szó, mindenkinek megtaláljuk a saját képességeinek megfelelő gyakorlatot.


Személyi edzéseimen a közös munkát mindig egy állapotfelméréssel kezdem, hogy pontos képet kaphassak a kliensem állapotáról. Ez alapján állítom össze a személyre szabott edzéstervét. Edzéseim változatosak és preventívek, vendégeim bizalommal fordulhatnak hozzám az étkezés kapcsán is.


Mottóm: „Nyújtsd mindig a legtöbbet! Ne elégedj meg azzal, ami vagy! Próbálj meg az lenni, ami lehetnél!”

Telefon: +36 30 248 1087

E-mail: kreiszlbogi@gmail.com

Kiss Attila

Sziasztok!

Titi vagyok, munkanélküli. Azaz nem „dolgozom”, mert azt csinálom, amit szeretek és boldoggá tesz! Gyermekkoromtól kamasz koromig sokféle sportágat kipróbáltam, de egyiket sem éreztem magaménak, mígnem 17 évesen beszippantott a küzdősportok világa. Kick-box sportágban versenyzem a mai napig, és szeretnék minél több sikert elérni. A gimnázium elvégzése után 2 évvel tudatosult bennem, hogy én a testmozgásnak szeretném … AKAROM szentelni az életemet!

Azóta célomnak tekintem az emberekkel megismertetni, éreztetni a mindennapos edzések okozta pozitív hatásokat. Mindig azt mondom, hogy ne egy szép alakért kezdj el edzeni, hanem az életminőségeden akarj változtatni, és ennek mellékhatásaként jelentkezik egy esztétikus alak!

Leélheted az életed egy fájdalmakkal teli, korlátolt testben, vagy egy kis erőfeszítéssel és kitartással egy olyanban, mely mindenre képes, amit az elméd parancsol neki!

Ha úgy gondolod, hogy itt az idő, keress bátran és segítek neked elindulni ezen az úton, de ha nem vagy biztos magadban, akár hosszabb távon is elkísérhetlek!

Akár kezdő vagy, akár haladó, fiatalabb vagy idősebb, netán sportoló, erősödni vagy fogyni szeretnél, netán egy kis önvédelmet tanulnál, várlak szeretettel csoportos óráimon, VAGY személyi edzésen, ahol együtt megtaláljuk a számodra legmegfelelőbb módszert a céljaid eléréséhez!

Mottóm: „ Nem tudtam, hogy lehetetlen, ezért megcsináltam!”

Telefon: +36 30 357 7173

E-mail: kisstilla92@gmail.com

Kisari ágnes

Mivel gyermekkorom óta szerves része mindennapjaimnak a sport valamilyen formája, így a személyi edzés nem hivatásnak, sokkal inkább szenvedélynek tekintem. A kiegyensúlyozottság, testi-lelki egyensúly alapja a rendszeres testmozgás, amit szeretnék Nektek is megmutatni. Személyi edzõként célom, hogy minél több embert tudjak motiválni az életmódváltásban. Szeretettel várok mindenkit, aki fogyni szeretne, erõ- illetve állóképességét fejlesztené, vagy csak változatos edzésekre vágyik. A folyamatos fejlõdés mellett nagy hangsúlyt fektetek a feladatok helyes végrehajtására és a prevencióra is.

Keress bátran!

Tel.: 30/630-9788

e-mail: kisariaaa@gmail.com

Murányi Nóra

Szívesen segítek Neked, ha szeretnél változtatni életmódodon, esetleg meg akarsz szabadulni fölösleges kilóidtól. Ha javítani, szinten tartani akarod erõnlétedet, vagy izmokra van szükséged, személyre szabott edzésprogramot írok neked! Fordulhatsz hozzám, ha sérülés utáni rehabilitációra, gyógytornára van szükséged. Edzéseim funkcionális jellegûek, figyelembe véve az egyéni adottságokat, nagy hangsúlyt fektetve a helyes testtartásra, a gyakorlatok hatékony kivitelezésére.

Jó érzés, ha valaki számon tartja fejlõdésed irányát és ütemét, továbbá inspirálóan hat, ha vár Rád valaki az edzõteremben, aki csak Neked szenteli az idejét.

Tel: 0670/7022355
E-mail: e.muranyi@hotmail.com

Kalmár Levente

Személyi edzéseimet a jó hangulaton kívül a kérlelhetetlen feladat centrikusság jellemzi. Nagyon jó beszélgetõ partnernek tartom magam, de ha nem koncentrálunk eléggé a feladatok helyes végrehajtására, elmarad az eredmény! Márpedig nem azért keresel meg engem, mert fejlõdni, változni szeretnél?

Akár néhány kilótól akarsz megszabadulni, akár néhány kilót szeretnél magadra dobni, én mindkettõben segítek Neked.

Keress bizalommal!

20/333-9003
leventekalmar@gmail.com

Nick Erik Márton

Addig élünk, amíg mozgunk, és addig mozgunk, amíg élünk. Te már elkezdtél élni? Ha nem, akkor itt az idõ, soha nem késõ. Ha igen, folytasd jó szokásod és minõségi életben lesz részed.

De miért is vagyok itt? Azért, hogy segítsek Neked! Akár kezdõ, akár haladó vagy,  akár iskolás, akár régebb óta fiatal, hozzám bátran fordulhatsz segítségért. Legyen a célod erõ, állóképesség, gyorsaság fejlesztése, izomtömeg növelés, fogyás, vagy csak egyszerû közérzetjavítás, velem eléred!  Pluszban még a tartáshibából és az ülõéletmódból adódó ízületi bántalmakon is segíteni tudok. Nálam biztos a jó hangulat és a sikerélmény.
Ha felkeltettem az érdeklõdésedet keress bátran.

Merj kérdezni és merj fejlõdni!

Tel: 30/777-7470
E-mail: n.m.erik21@gmail.com"