Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.


Szia!

Edzőtermünk 1999-ben nyílt, kezdetben 2 szinten, amit később 3 szintre bővítettünk. Jelenleg 800 m2-en várjuk a sportolni, mozogni vágyókat. Gépparkunkat folyamatosan modernizáljuk, bővítjük, szinte minden világmárka gépei megtalálhatóak az edzőtermünkben (Life Fitness, Technogym, Nautilus, Cybex, Panatta).

Nagyon komolyan gondoljuk azt, hogy nálunk a vendég az első: minden energiánkkal azon vagyunk, hogy Te jól érezd magad. Vendégeink visszajelzései alapján családias a hangulat nálunk, és erre nagyon büszkék vagyunk. Hozzánk leginkább laza, jó fej emberek járnak, akik remek közösséget alkotnak, és akik jól érzik magukat miközben nálunk sportolnak.

A csoportos órák kedvelőit egy 100 m2-es és egy 30 m2-es teremmel várjuk, ahol a legmodernebb eszközöket biztosítjuk az órákhoz.

Edzőtermünk mindhárom szintje légkondicionált, így télen-nyáron 22-24 fokot biztosítunk, hogy minél jobban menjenek azok a fránya utolsó ismétlések.
Személyi edzőink profik, magasan kvalifikáltak, hogy hatékonyan tudjanak segíteni azoknak, akik őket választják a céljaik eléréséhez. Keressétek őket bátran!

Recepciósaink nem „csak” egyszerű recepciósok, hanem a Herkules lelkei és motorjai. Mikor belépsz hozzánk, ők Rád néznek, és egy mosoly kíséretében üdvözölnek. Ha rossz napod van, tőlük biztosan kapsz pár jó szót. Ha jó napod van, osztoznak örömödben. Ők teremtik meg azt az emberi légkört, amitől mi azok vagyunk, akik.

Ha megismered őket, gyorsan megtanulják a neved, és azt is, hogy mivel iszod a kávét, hogyan szereted a fehérje turmixot, melyik izotóniás italt kéred.

Ha még nem ismered őket, nosza, itt az ideje hogy ellátogass hozzánk! 🙂
Az egész Herkules csapat vár Téged szeretettel!


Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.